6. listopadu 2014

AustriAlpin - vybavení pro lezení

Přemýšleli jste někdy o tom, jak vlastně vznikají lezecké potřeby a pomůcky? Původem rakouská firma AustriAlpin, sídlící v srdci Tyrolska, má dlouhodobou tradici ve zpracování kovů a výrobě karabin a jiného lezeckého vybavení. Pro ukázku jejich práce předkládáme krátké video, ve kterém lze spatřit alespoň pár výrobních úkonů a strojů.


Během rutinních testů byly zjištěny na karabinách AustriAlpin DELTA nepatrné praskliny. Proto se tým AustriAlpin CZ rozhodl z důvodu bezpečnosti zákazníků pro bezplatnou výměnu karabin DELTA zakoupených během posledních tří let, nebo karabin s označením: III Austrialpin II, II Austrialpin III, II Austrialpin II, 00001 nebo Ø 0001, pořízených v uplynulých pěti letech.



Pokud jste "šťastným  výhercem" a patříte do řad vlastníků karabin s takovým označením, neváhejte se ozvat na e-mail obchod@austrialpin.cz. Máte karabinu DELTA déle než pět let? V tom případě můžete využít speciální cenu nové karabiny TROPOS (FD01A) za speciální cenu 336 Kč. Tak neváhejte a kvůli vlastnímu bezpečí zkontrolujte svoji lezeckou výzbroj.

Watch me!

Žádné komentáře:

Okomentovat